Laden Evenementen

Beste dames van de Hervormde Gemeente van Wekerom,

We komen één keer in de twee weken bij elkaar op de woensdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur in Elim. Samen bespreken we Bijbelse, actuele en persoonlijke onderwerpen naar aanleiding van de Bijbelstudies vanuit het blad Vrouw tot Vrouw van de Hervormde Vrouwenbond. Het afgelopen seizoen ging het over de Psalmen. Dit seizoen hopen we de Openbaring van Jezus Christus aan Johannes te behandelen.

Op enkele avonden wordt het Bijbelgedeelte/ de Bijbelstudie behandeld en ingevuld door een tweetal leden van onze vereniging, naar eigen inzicht (creatief, spel). Rond Kerst en Pasen is er een speciale liturgie, met veel zang. Elke verenigingsavond wordt er gecollecteerd voor een speciaal doel, dit jaar voor de Manege Zonder Drempels in Bennekom. Het seizoen wordt in mei afgesloten met een dagje uit.

We zouden het erg fijn vinden om jou daar ook te ontmoeten.

Kortom, spreekt het bovenstaande jou aan? Kom dan eens een avond vrijblijvend meedoen. We leren van elkaar en ervaren saamhorigheid, een goede combinatie in het samen gemeente-zijn.

Laat het woord van Christus in rijke mate in u wonen, in alle wijsheid: onderwijs elkaar en wijs elkaar terecht, met psalmen, lofzangen en geestelijke liederen. Zing voor de Heere met dank in uw hart (Kol. 3:16).

Hartelijke groet en tot ziens.

 

 

Deel dit bericht, op het door jou gewenste platform!