LoodsW

Sinds augustus 2020 opent LoodsW iedere zaterdag haar deuren van 9:00 tot 13:00. Er staat dan een team van enthousiaste vrijwilligers klaar om het verkoopproces soepel te laten verkopen. LoodsW is te vinden aan de Wekeromsedijk 2a in Wekerom. Het assortiment is zeer uitgebreid. Zo wordt er speelgoed verkocht, maar ook boeken, meubels, elektronica, huisraad enzovoort. Het gehele assortiment is uitgezocht en zorgvuldig uitgestald in LoodsW.

Naast verkopers zijn er nog een groot aantal andere vrijwilligers actief voor LoodsW. Zo is er een commissie gevormd die ervoor zorgt dat achter de schermen alles geregeld wordt. Daarnaast zijn er assortimentshouders en sorteerders actief. Zij zorgen ervoor dat de spullen die binnenkomen worden uitgezocht en op de juiste manier in de schappen terecht komen. Verder zijn er chauffeurs actief die producten ophalen die mensen willen schenken aan LoodsW. Naast deze personen zijn er nog een heel aantal andere vrijwilligers actief. Wilt u ook vrijwilliger worden? Stuur dan een mail naar info@loodsw.nl of benader ons via onze Instagram- of Facebookpagina.

Een gedeelte van de opbrengst van LoodsW gaat naar Woord & Daad en het andere gedeelte is bestemd voor het jeugdwerk van de Hervormde Gemeente te Wekerom. Zo draagt de opbrengst van LoodsW bij aan het verspreiden van het evangelie van God dichtbij en verder weg.

Voor het ophalen van spullen kunt u bellen naar: 06-85550400. Een van onze chauffeurs komt dan graag langs om deze spullen bij u op te halen. Het nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 19:00 – 21:00.